Časté močení, nucení na močení

Prosím o radu. Při každé kontrole u lékaře byly mé výsledky moči špatné. Brala jsem postupně troje antibiotika. Při posledním špatném výsledku moči (přesto ale lepším než poprvé) mi lékařka sdělila, ať stále hodně piju, beru Pyridoxin, Uroval Manosa Akut a pro zpevnění cév Ascorutin. Ascorutin a Pyridoxin stále beru, ale myslím, že mi to nepomáhá. Chodím často močit, po vymočení mám pocit plné trubice, močení není moc příjemné (sice nic neřeže ani nepálí, ale je to opravdu nepříjemný pocit). Podbřišek mě bolel jen chvíli. Byla jsem i na ultrazvuku, ale mi nic v ledvinách ani v moč. měchýři nenašli. Je v tomto případě lepší navštívit specialistu - urologa nebo se stále spoléhat na prakt. lékaře? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při trvajících potížích je určitě lepší obrátit se na specialistu. Současně si nechte udělat i gynekologické vyšetření z důvodu častého souběhu onemocnění v močovém a pohlavním ústrojí

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: