Časté močení v noci

trpím inkontinencí- signál na močení a nejde ovlivnit odtok moči- jsem postižená na DK a v nici jsem ztuhlá a když dostanu signál nemám šanci vůbec dojít na wc-spát chodím tak okolo22 HOD A PAK KAŽDOU HODINU MNE VZBUDÍ POTŘEBA MOČENÍ- KDYŽ SE POVEDE DOJÍT NA wc- TAK JEN MALIČKO MOČI- OVLIVNUJÍ TO LÉKY ??KÁVA- NA UROLOGII LÉKAŘ NEVRLÝ POUZ ŽE JE TO CHRONICKÝ ZÁNĚT MOČ. MĚCHÝŘE- ALE TO PŘECE NENÍ NORMÁLNÍ- NYNÍ SE TO ABNORMÁLNĚ ZHORŠILO. DĚKUJI ZA RADU

Odpověď odborníka:

To co píšete je typické pro chronický zánět močového měchýře. Bohužel neuvádíte jaká vyšetření a s jakým výsledkem Vám na urologii provedli. Nepíšete jaké léky máte předepsané. Stálo by za vysoušení doplňky - Zlatou juku podívejte se na www.goldenyacca.cz Mám s tím dobré zkušenosti. Ale nenahradí to vyšetření a léky od urologa, ale po zaléčení s tím mám dobré zkušenosti. Samozřejmě doporučují posilování pánevního dna cvičením po zvládnutí zánětu, možné i www.medipunkt.cz

MUDr. Soňa Hlavová
MUDr. Soňa Hlavová

Specializace: Urologie
Pracoviště: Soukromá urologická ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Sinice a koupání v přírodě
Články: Sinice a koupání v přírodě
V rybníku nebo přehradě...
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
  Do sukně i s křečovými žilami
Články: Do sukně i s křečovými žilami
Muži by za nás volili...
Antialergika bez předpisu – zorientujte se!
Články: Antialergika bez předpisu – zorientujte se!
Alergie sama o sobě je...
Revmatologické vyšetření
Články: Revmatologické vyšetření
Revmatologické vyšetření je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: