Čepy

mám čepy na mandlích až delší dobu a chtěl bych se zeptat jestli nebude lepší si ty mandle nechat vzít??předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den Romane! Záleží především na tom, jaké máte potíže. Pokud trpíte opakovanými angínami (cca 4-6 angín za rok) odstranění krčních mandlí by pro vás mohlo být dobrým řešením. Pokud jsou vaše mandle klidné, opakovanými angínami netrpíte a výtěr z mandlí je negativní, doporučuji vám zůstat u pravidelného kloktání a občasné exprese (vymáčknutí) čepů, které si můžete provést buď sám, nebo o něj požádat vašeho ORL lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: