Chronická gastritida

Dobrý den,mam diagnostikovanou chronickou gastritidy s baterií helicobacter a nasadily mi duomox 1000 a fromilid s nolpaza chtěl bych se zeptat jestli je u těch antibiotik možné že mám podrážděnou ústní dutinu bílí jazyk , špatně se mi polika a pálí mi horní patro i jazyk.Navraci se mi stavy z žaludku víc než před zahájením léčby moc díky ivo

Odpověď odborníka:

Vážený pane Ivo, uvedené příznaky mohou být nežádoucím účinkem antibiotik. Doporučuji Vám domluvit se s Vaším gastroenterologem na alternativní medikaci k eradikaci helikobaktera. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x