Cukrovka

  • Dotaz od: Ilona Kopačková
  • Publikováno: 25.1.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý večer, v těhotenství se mi objevila těhotenská cukrovka. Zkoušela jsem dietku, ale bohužel nezabrala a teď si musím píchat inzulín. Chtěla bych se zeptat jestli bych neměla být v tomto případě více sledována gynekologem (myslím tím např. další ultrazvuky apod.) a jak je to s porodem? Děkuji Vám mockrát za odpověď. S pozdravem Kopačková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tzv. gestační diabetes není žádnou překážkou pro normální průběh porodu. Zvýšení sledování ultrazvukem není nutné, vhodné je pouze sledovat hladinu glokózy v krvi. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Magický cholesterol – víte, kolik je ho ve vaší krvi?
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Obtěžuje vás zákal sklivce? Operace se nebojte
Články: Obtěžuje vás zákal sklivce? Operace se nebojte
Zákal sklivce může být...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: