Cysta na vaječníku

Dobrý den, v dubu mi kvůli středně těžkým změnám na děložním čípku byla udělána plastika. Nález byl počínající karcinom. Čípek by měl být v současné době v pořádku, ale tento týden na kontrole moje gynekoložka objevila cystu na pravém vaječníku. Prý není velká. Dostala jsem Thiamin a Acidum Folicum. Chtěla bych se zeptat, jestli tyto vitamíny mohou ovlivnit účinky antikoncepce (beru Triquilar) a jestli cysta může mít nějakou souvislost s nálezem na čípku. Děkuji moc za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vitamíny by antikoncepci ovlivnit neměly. Co se souvislosti mezi cystou a nádorem děložního čípku týče, je to velmi nepravděpodobné. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: