Délka ultrazvuku v těhotenství

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, zda delší doba ultrazvuku má vliv na miminku. Byla jsem na ultrazvuku v 13. týdnu těhotenství a paní doktroka byla nová, mladá, všechno jí trvalo trochu déle, takže ultrazvuk mi dělala 1 hodinu a pak to přišel zkontrolovat její nadřízený, který to během 5- ti minut zkontroloval. Mám strach, že při takové délce by to mohlo ublížit miminku. Předem Vám děkuji za odpověď. Lenka H.

Odpověď odborníka:

Nemusíte míz obavy ultrazvuk nemůže plodu ublížit- Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: