Délka užívání chloe

Dobrý den. Beru antikoncepci Chloe už 4 roky (je to moje první a zatím jediná antikoncepce) a na internetu jsem se dočetla, že někteří lékaři doporučují tuto HA vyměnit už po 1-2 rokách. Chodím jednou za rok na kontrolu a můj gynekolog se o něčem takovém nezmínil. Měla bych požadovat změnu antikoncepce? Nebudu mít do budoucna problém s otěhotněním?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste s Chloe spokojená, není žádný důvod měnit přípravek za jiný. Žádné problémy s otěhotněním v souvislosti s užíváním antikoncepce do budoucna nehrozí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: