Děložní sliznice

Dobrý den, včera jsem podstoupila odběr vajíček k umělému otěhotnění. Dr. mi ale oznámila, že má děložní sliznice měří jen 5mm a tak by k umělému otěhotnění nemuselo dojít, pokud do soboty nepovyroste. Mám strach, že k tomu nedojde. Začala jsem užívat hormonální nálepky - estrahexal 100 , také vaginální gel - crinone 8%, a tablety trental. K tomu jsem si dokoupila kyselinu listovou, ginko bilobu a čaj z kontryhele a jím mateří kašičku. Myslíte, že je šance, aby se to do soboty zlepšilo a proběhl transfer. A že je velký problém, když je děložní sliznice takhle nízká?? Je šance donosit dítě??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, šance na zlepšení zde samozřejmě je, kypření sliznice k nidaci vajíčka je přirozeným procesem ženské dělohy.Pokud sliznice není dostatečeně vysoká, nemá vajičko dostatek živin k usíldlení a dalšímu pobytu v dutině děložní.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: