Dht a "červené oči"

Dobrý den, užívám finasteridum. Během krátké doby se moje procévkované oči, především po vnějších stranách oka "zatáhla" a jsou krásně bledá. Je možné, aby blokátor DHT "vyléčil" mé oči, díky kterým navštěvuji 2 roky oční lékařku a bez uspěchu ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to samozřejmě je, ale bohužel mne nenapadá žádná souvislost mezi očními cévami a blokátorem DHT. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: