Diagnóza

Prosím o vysvětlení: prostata do 20 ml, homogenní echogenity , PV 12 ml, LV 11 ml, bilat. homogenní echogenity, vlevo varikokéla 2,2 mm,při VM až 3,9 mm, vpravo varikokéla do 2,5 mm, až 3,3 mm při VM, není přesvědčivá dilatace sem. v. FSH 28,4 U/l (+++) norma do 9,4 U/l. TO znamená ,že mám varikokélu? Jsou na to nějaké léky nebo to zmizí samo?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, varikokélu máte. Ale pokud nemáte bolesti nebo se nechystáte mít další děti, tak není třeba léčby

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x