Divertikulitida

Dobrý den pane doktore,můj dotaz bude ohledně trávení.-Prodělala jsem kandidozu střev,poté divertikulitidu.Nález-rozšířená stěna střevní na 7,4 mm topic lokalisace colon sigmoidei,shora s popsaným čepovitým útvarem stěny střevní .bez detekce abscesu.rtg-lehce zvětšená vzduchová nápln tračníku.byla doporučena kolonoskopie,ale bez premedikace ,nedodělaná celá,jinak mám zákl.onemocnění myasthenia gravis.potíže přetrvávají,bylo by vhodné znovu sono anebo kolono v celkové narkoze? nemám silu zaživa na kolono.děkuji za dotaz

Odpověď odborníka:

Vážená paní Zdenko, rozhodnutí o typu gastroenterologického vyšetření přísluší ošetřujícímu lékaři, který nejlépe zná a odhadne další potřebný postup. Koloskopie se provádí i v celkové anestézii, ovšem za součinnosti anesteziologa. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: