Dotaz

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je možné že sem těhotná místo normální menstruace se dostavilo jen špinění a pokud ano jestli si můžu udělat testi i pri tomhle špinění (HA uz 1 rok neberu) Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, udělejte si test, nejlépe jeden a v odstupu cca 7 dní další, ovšem nejpřesnější je test na HCG z krve u lékaře gynekologa. Pokud těhotenství vítáte, doporučila bych vám raději neodkládat návštěvu lékaře a vyšetření, protože špiněním se může projevovat nedostatečnost lueálního (žlutého) tělíska u ranné gravidity, kterou lékař při vyšetření ultrazvukem a testem z krve spolehlivě zjistí a může vám i dětátku pomoci lékem /větš. do vaginy aplikovaný lék - tabletka Utrogestan-progesteron, kterým se podpoří jeho uhnízdění do děložní sliznice a dětáko se potom zdárně vyvíjí/. Bez toho by mohlo dojít k problémům. Hodně štěstí! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: