Dřevěnění končetin po antikoncepci

Dobrý den, před 10 dny jsem začala brát antikoncepci z důvodu upravení menstruačního cyklu a od té doby mi dřevění levá noha a někdy i ruka. Nejčastěji se mi to stává večer nebo ráno když ležím ale třeba i přes den při obyčejných činostech nebo chůzi. Je to opravdu nepříjemný pocit těžké končetiny. Proto bych se chtěla zeptat, zda mam brát dále antikoncepci nebo je to nevhodné. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud vám léčba nedělá dobře bylo by vhodné poradit se se svým lékařem o její úpravě nebo změně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čeká vás test na okultní krvácení? Držte dietu!
Články: Čeká vás test na okultní krvácení? Držte dietu!
Některé složky potravy...
První pomoc při poranění kůže
Články: První pomoc při poranění kůže
Máte nějakou ránu na kůži...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: