Dřívější 7denní pauza

Dobrý Den kvůli mým zdravotním potížím musím HAK vysadit.Užívám cca 2 roky Minisiston.Chtěla bych se Vás zeptat mám dobrat plat íčko a pak přestat brát nebo můžu přestat brát už nyní a udělat o týden dřív 7 denní pauzu.Nebo plat íčko dobrat a ten týden to ještě vydržet?Dva týdny mám vybrané.Kdy mám očekávat menses.Přijde v 7 denní pauze a potom kdy?Za měsíc?Kdy mám jít na vyvolávačku. Platí se za ní něco??

Odpověď odborníka:

Lépe je dokončit platíčko a pak vysadit, menses by měla přijít v té 7 denní pauze, žádné vyvolání by nemělo být potřeba a i kdyby tak se neplatí,je hrazeno pojišťovnou. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x