Drmek

Dobrý den, mam snizenou hladinu progesteronu a prolaktinu od doby co jsem vysadila antikoncepci a menstruaci nemam vubec, vzhledem k tomu,ze se chystam momentalne do zahranici na pul roku, se muj gynekolog rozhodl nechat to prozatim bez lecby.Chci se pouze zeptat, zda-li je vhodne uzivani tinktury z rostliny Drmek v mem pripade? Jelikoz co jsem vycetla z popisu, tak sice zvysuje hladinu progesteronu,ale take jeste snizuje prolaktin - ktereho mam bohuzel tez nedostatek. A jeste se chci zeptat na krem progesteron, jak jej uzivat? - nemam totiz zadny cyklus,takze si nemohu odpocitat 10 dnu pred ci po ms, muzu jej pouzivat v kuse?Dekuji.

Odpověď odborníka:

Vážená paní, To co mi popisujete bude mít zdravotní problém v oblasti vaší hypofýzy, tedy centrální žlázy s vnitřní sekrecí ukrytou v oblasti centra pod mozku. Vhodná by byla v každém případě homeopatická léčba, kterou lze určit až po důkladném vyšetření. Jinak léky předepsané gynekologem můžete hned, protože si můžete určit, že je to desátý den, a je to, z toho bych vědu nedělal. Je celá řada rostlin, které by Vám napomohli vytvářet vaše přirozené hormony z prekurzorů ,které obsahují. To Vám může poradit bud holistický lékař nebo zkušený bylinkář. Takováto léčba této Vaší poruchy by Vás v zahraničí přišla hodně finančně nákladně! Nic o vás nevím, nevím kolik Vám je let, kolik vážíte, jaké nemoci jste prodělala , kolik cm měříte, jaký máte krevní tlak, jaká je vaše pulzová diagnostika, jaké máte další potíže, či jste prodělala záněty vaječníků, atd. atd. Takže touto cestou opravdu neordinuji, i když mám 45 let praxe jak lékaře tak i léčitele. Přeji Vám pozdravení, v úctě primář MUDr. Jan Miklánek z Prahy.

MUDr. Jan Miklánek
MUDr. Jan Miklánek

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: Studio pro zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: