Elicea

Dobry den, je to nyni 5. den, co uzivam antidepresivum Elicea. Ze zacatku me bylo nevolno, ale to jiz vymizelo, jsem akorat vic unavena a casto zivam. Ale stala se mi "divna" vec... Trpivala jsem a trpivam uzkostma a neprijemnymi stavy na tele, hodne me trapilo mimojine buseni srdce, obcasne preskakovani, ale predevsim ta temer neustala tachykardie, vycerpavalo me to, budilo me to, pri usinani trapilo a od te doby, co jim leky se me tep snizil (namerim si i 64/minutu, kolem 70 bezne, drive jsem min jak 80/minutu mivala malokdy, spis vice), je toto mozne diky lekum? Mohou takto zklidnit a ovlivnit srdecni frekvenci, ikdyz uzivam pouze kratce? Nebo jsem si to jen psychicky navodila? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer.Vlastní účinek antidepresíva se očekává kolem 2.-3-týdne používání,ale reakce každého člověka je zcela individuální.Odpověď těla může předcházet vlastnímu ovlivnění hladin mozkových přenašečů-to je princip léčby antidepresívem../a rozhodně to není na škodu..Lidskou bytost nelze dělit na tělesno a duševno,proto lékaři tolik doporučují léčit deprese-kromě ovlivnění emotivity je tato léčba smysluplná i pro zdraví a ochranu tělesných funkcí.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x