Eryfluid a aknecolor light

Dobrý den, zajímalo by mě zda můžu během těhotenství užívat Eryfluid a Aknecolor light krém pastu na akné. Může to mít negativní vliv na plod v 1. trimestru? Než jsem zjistila graviditu, tak jsem to po celou dobu používala. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michaelo! Nemůžeme zkoumat všechno a to, že studie nebyly provedeny znamená, že nikdo nezaručí bezpečnost přípravku. Na druhou stranu, místní přípravky jako jsou masti, gely apod. nepronikají do krevního oběhu a nepředstavují tak obvykle pro plod žádné riziko.

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: