Fibromy

dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, dnes jsem byla na kožním,Havířov, mám na krku opravdu dost fibromů,kolem krku asi 10 větších, 15 menších a již i ve předu na krku se mi dělá velké množství malých cítím to dotekem ruky jak to roste, roste to rychle se mi zdá začlo to ted v létě , ty malé rostou rychle během měsíce ty malé vylezly, a během dvou -3 měsíců to roste do větších stop. bradavic,pár mám již i v podpaří a pod prsou.. lékař mi řekl je n toto- odstraníme to za 1000,- a uvidíme co bude dál.. nic víc mi neřekl k tomu, nevím s čeho to je, nevím zda to poroste dál, prosím o laskavou radu zda když jsem bez práce musím odstranění platit, a zda mi pan doktor který spěchal neměl udělat i nějaké vyšetření velmi děkuji za radu.. s pozdravem lenka dvořáková Havířov

Odpověď odborníka:

Pokud jde skutečně o fibromy, pak jsou to neinfekční kožní výrůstky, které mohou s věkem přibývat, ale nejsou nebezpečné a představují čistě kosmetický problém. Pojišťovna kosmetické výkony nehradí, cena se mi zdá přiměřená.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Články: Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Žaludeční vředy jsou v...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Články: Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Diagnóza rakoviny ledvin je...
Psychowalkman, odborně AVS přístroj: mýty a fakta – PhDr. Jarmila Nývltová
Závislost – prevence
Články: Závislost – prevence
Problémy způsobené...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: