Fimóza?

Dobrý den, mám problém s mou předkožkou. V klidovém stavu mohu předkožkou "posunout" skoro až za žalud, v erekci předkožkou mohu stáhnout max. tak do třetiny, pokud se pokusím dále, cítím mírnou bolest. S masturbací nemám problém, pouze mi vádí, že nemohu předkožku stáhnout, jinak kompletně bez problémů až do vyvrcholení. Sex jsem ještě nezažil. Znamená to, že mám fimózu a měl bych to nějak řešit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pkud nejde předkožka volně přetáhnout přes žalud, tak je určitě užší. Ideálně se nechte vyšetřit urologem a ten podle nálezu doporučí event. obřízku. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle
Články: Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle
Již staří Číňané považovali...
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
Bolí vás celé tělo? Možná trpíte fibromyalgií  – část první
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Při močové infekci sáhněte po homeopatikách – umí pomoci!
Články: Při močové infekci sáhněte po homeopatikách – umí pomoci!
Už zase vás trápí časté...
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je nejčastějším...
Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
Články: Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
V České republice kouří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x