Fucidin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, pokud užívám krém Fucidin ( na plísňoví zánět v oblasti rtu a na vnitřní kůži penisu, ne příliš velký zánět ) četl jsem že to obsahuje anibiotikum, ale všude píšou u solárka že některé antibitoiky nevadí, tak se chci zeptat pokud s tímto mohu zajít do solárka, a další dotaz s tím souvisejícím, pokud tento zánět nemá vliv solárkem ?...popřípadně pokud ano,jestli jej stačí skrýt před zářením, předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Před návštěvou solária by mastička s antibiotikem neměla být na kůži nanesena, jinak to nevadí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: