Genitální bradavice

Dobrý den, před nedávnem jsem si všimla v oblasti třísel a stydkých pysků malých narůžovělých bouliček. Obávám se, že by se mohlo jednat o genitální bradavice. Už 8 měsíců mám jednoho stálého partnera a řešili jsme problém s chlamydiemi na které beru antibiotika. Mohlo by se jednat o vedlejší příznak, nebo jsou to opravdu gb? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den , projevy vypadají spíše jako molusca, ale foto dost zkresluje , je potřeba je vidět "naživo". Moluscum je také infekční onemocnění. Prosím navštivte dermatologa a to urgentně. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: