Genitalní/kondylomata bradavice.

Zjistil jsem, že mám kondylomata. Byl jsem panic a měl jsem jednu ženu, ta měla více pohlavních partnerů. U té zjistili, že nic nemá(asi 4 měsíce před tím než jse u mě objevil první menší výsev měla antibiotika na zánět močových cest, mohl jsem to chytit od ní a a ona se mohla zatím uspěšně přeléčit ?) Prosím o odpoveď, předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, je to možné. Každopádně doporučuji kontrolu u lékaře a zahájení léčby. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak se žije bez štítné žlázy
Články: Jak se žije bez štítné žlázy
Chodí mezi námi mnoho lidí...
Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Články: Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Tuto otázku si klade mnoho...
Migréna
Články: Migréna
Migréna je zvláštní typ...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Články: Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Každý desátý Čech má v těle...
Když diagnóza zní: „rizikové těhotenství“
Články: Když diagnóza zní: „rizikové těhotenství“
Jde o stav, při kterém je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: