Ginko biloba

Dobrý den, asi před pěti týdny jsem začala užívat tablety ginko bilobu. Chystala jsem se k maturitě, tak aby mi to pálilo :-). Při užívání jsem zpozorovala, že se mi zmírnil třes rukou, který mám již dva roky po narkóze a lékaři mi nezjistili žádnou zjevnou příčinu třesu. Je možné, že se třes zmírnil díky ginku? Mohu se zeptat jak dlouho mohu tyto léky užívat? Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Možné to je - gingko má na nervový systém příznivý vliv. Doporučuji ho však neužívat dlouhodobě, ale např. vždy jen na tři měsíce a pak stejně dlouhou dobu pauzu. Můžete současně užívat ještě B-vitamíny, např. B-komplex forte.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: