Gynekologický dotaz

Jsem po odstranění dělohy a vaječníků, mám strach mít pohlavní styk abych nedostala rakovinu pochvy. Mám strach mít styk s manželem. Jaké je nebezpečí a jak se mám chránit? Je možné nějaké očkování proti virům, je to vhodné pro můj věk 59.let. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Očkování je v tomto případě zbytečné strach mít nemusíte rakovina pochvy je velmi vzácná. Příjemný dem

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: