Gynekologie

Dobry den, jsem ve 20 tydnu tehotenstvi a dnes jsem podstoupila odber delozniho cipku, ktery poputuje na biopsii, k te bylo rozhodnuto na zaklade vysledku cytologie, kdy vsak jeden z lekaru z laboratore, kde cyto vyhodnocovali byl pro dalsi kontrolu za tri mesice a druhy doporucil biopsii. Ted cekam na vysledky a muj gynekolog mi rekl, ze pokud vyjde CIN II nebo CIN III, ze pak bude nutna konzultace s onkology, kteri pak rozhodnou, zda s konizaci pockat az po sestinedeli nebo se udela hned, ale muj gynekolog by byl pro ji udelat hned. Ja mam ale hrozny strach v tehotenstvi jit pod narkozu. Je konizace v tehotenstvi rizikova pro miminko? A je jeste moznost, ze i kdyz cyto nevysla idealne, ze biopsie vyjde v poradku? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Rozhodující bude výsledek z biopsie ale nemějte obavy i když by došlo ke konizaci graviditu by to neohrozilo. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x