Gynekologie

Dobry vecer. Pane Peruzelo ma jeste jedno otazku, jaky mate nazor na Clonhydro terapie, ja mela akutni slepak, a nevim ci to muzu take ja to nasla na internetu, a co je pro zdravi prospesne tak proc ne. Ja nevim kdyz mi je jen 21let ci to muzu take. Dekuju predem. Lubica

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lubico! Jistě máte na mysli hydrocolon terapii. Nemyslím ,že by apendektomie ("slepák") byla překážkou pro hydrokolon terapii. Názory se liší, oficiální medicína je k očistě střeva skeptická. Osobně si myslím, že má smysl se o střevo starat a hydrokolon terapie může být jedním z prostředků.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: