Hirsuties papillaris genitalis

Dobrý den, vím že to na dálku není moc dobré určit, ale na penisu se mi objevil milé bilé bradavičky, jen na kořenu žaludu, pravděpodobně Hirsuties papillaris genitalis. Lze toto nějak léčit, nebo odstranit? A může to ovlivnit nějak sexuální život, nebo podobně? Děkuji

Odpověď odborníka:

S největší pravděpodobností jde skutečně o naprosto normální nález, který se nijak neléčí a není nebezpečný. Sexuální život rozhodně neovlivní, pokud by vám to hodně vadilo, můžete zkusit laserové ošetření, ale mysllím, že to je zbytečné.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: