Hlen po stolici

Dobrý den,občas po tvrdší po stolici mně vyděsí hlen na papíře,který má barvu světlejší než je stolice,spíš žluto-hnědo-oranžový.Nevím jestli to nemůže být s krví,ale žádné nitky tam nevidím.Konzultovala jsem to s lékařkou na gastru,ale bylo mi řečeno,že je to po tužší stolici normální,že to nemám řešit. Měla jsem také problémy s anální trhlinou (cca před rokem) a také mi byly při proktoskopii zjištěny vnitřní hemoroidy 1.až 2.stupně. Nevím,mám-li znovu navštívit proktologa či gastroenterologa a mám-li požadovat nějaká další vyšetření nebo se mám zklidnit a přestat se sledovat? Moc děkuji za radu,jsem z toho špatná hlavně psychicky.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Lenko, doporučuji podstoupit kontrolní proktologické vyšetření a podle výsledku se domluvit na dalším postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x