Hnede fleky na obliceji

Dobry den , chtela jsem se zeptat, jestli je mozne podstoupit chemicky peeling behem kojeni. Behem tehotenstvi dusledku hormonalnich zmen se mi na obliceji objevily tmave skvrny, bylo mi receno, ze po tehottenstvi skvrny vymizi. Bohuzel mi pripada, ze je to jeste horsi. Pouzivala jsem krem na zesvetlani techto tmavych skvrn, ale nevidela jsem ,zadny rozdil. Take pouzivam opalovaci krem s ochrannym faktorem 55. Chtela bych navstivit dermatologa a podstoupit chem. peeling, ale nevim jestli je to v dobe kojeni mozne.Take bych chtela vedet kolik takovy peeling priblizne stoji? Dekuji Lenka.

Odpověď odborníka:

Pigmentové skvrny často vymizí po skončení kojení, takže ve vašem případě bych asi raději počkala. Chemický peeling se při kojení dělat může, u nás stojí jedno sezení 1.000.- a jsou zapotřebí celkem 4 sezení. Ale teď přes léto s tyto kosmetické zákroky nedělají.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: