Hodnota hcg po 13ti dnech od styku

Dobry den.Mela jsem s pritelem nechraneny styk a po 11ti dnech jsem lehce zaspinila 22den pred ocekavanym menzesem a vice nic.13ty den po styku jsem si nechala nabrat HCG v krvi a hodnota byla mene nez 2.Tehotenske testy jsou opakovane negativni. Nyni jsem 31den od posledniho menzesu a dva dny velmi slabe zaspinim a lehounce zakrvacim jen pri utreni na wc. Je mozne jeste ocekavat tehotenstvi nebo se jedna jen o poruchu menzesu? Dobiram do toho nyni Macmiror cipky(lecba e.coli)Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Hodnota krevního HCG je negativní testy jak píšete též bylo by vhodné zopakovat test s odstupem cca týdne a bude li negativní je gravidita prakticky vyloučena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: