Kandidóza, kvasinky a plísně v organizmu

Dobrý den, mám neustále se opakující gyn. mykózy a plísně kůže a nic na ně nepomáhá. Dále mi v těle neustále dokola vznikají různé záněty. Mám podezření na kandidózu. Při dietě bez cukrů, a bílé mouky se můj stav zlepšuje, nechci však bez porady s odborníkem dlouhodobě držet dietu, aniž bych věděla zda kandidózu skutečně mám. Mohu u svého praktického lékaře žádat nějaké vyšetření, které by potvrdilo nebo vyvrátilo kandidózu? Existuje něco takového? Pokud by se kandidóza potvrdila, jak se léčí? Dieta a přírodní přípravky proti kvasinkám a plísním mi jsou známy, ale nevím, zda na to jsou i nějaké léky. Děkuji, s pozdravem

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Dominiko, potvrdit nebo vyloučit infekci kandidou může mikrobiologické vyšetření. Vzhledem k opakovaným zánětům Vám doporučuji vyhledat imunologickou ambulanci a domluvit se na komplexním vyšetření imunity. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x