Kašel

dobri den chtěla jsem se zeptat mam 5 měsični dceru ma už 6 tydnu kašel byli jske u lekařky nasadila ATB asi tak 10 dni a po ATB jsme mněli nalez čisty ale stale už dva tydny kašleme sice ne často a jak kašle tak vždy z hlenem ale stejně pořad pani doktorka řikala že to bude chvili trvat ale neni to dlouho mam raději za ni zajit že mame zase asi křipku znova A taky co řikate Homeopatikum muže to byt k lečbě potřebne?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kašel může u malého dítěte trvat i delší dobu.Pokud má ale vaše dcera teploty, doporučoval bych neokládat návštěvu u dětského lékaře. Co se homeopatik týče, osobně jsem k jejich účinnosti spíše skeptický. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: