Kdy to přejde

Dobrý Den po vysazení HAK Minisiston se mi motá hlava,cítím se unavená a slabá.Přejde to?CO mám dělat?Pomůže užívání B komplexu? Děkuji mockrát.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, motání hlavy může mít různé příčiny. Bez znalosti příčiny však nelze doporučit léčbu ani předvídat trvání potíží. Měla byste zajít k lékaři na vyšetření. Motání hlavy nepřisuzujte vysazené antikoncepci. Vše řečené platí i pro slabost a únavu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: