Klíště

Dobrý den. Prosím vás chci se zeptat. Měl jsem na těle přisátá dvě klíštata které mi byly odstraněny dne 8.7. 2011 a měl jsem je přisáté zhruba týden. Před dvěma dny jsem pocitoval únavu a měl teplotu 37stupnu. Mám teda obavy zda se nejedná o příznaky Boreliozy či Encefalitidy? Kolem ranky zatím nejsou žádné patrné rudé fleky.Dnes jsem byl u lékaře a říkal jsem mu mou situaci. Bylo mi řečeno že se mám stavit ku němu cirka za měsíc a bude mi vzána krev na vyšetření a sedimentaci na boreliozu a encefalitydu. Chci se tedy zeptat na váš názor zda byl postuo mého lékaře správný. případně o radu. Děkuji moc za vaší odpověd. David

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych znovu kontrolu u lékaře. Může se totiž jednat o atypické příznaky boreliozy. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: