Klouby,otoky,bolest zad a hrbení

Dobrý den, je mi 27 let... Nedávno jsem přechodila něco co jsen považovala za virózu. Když se příznaky vrátily zašla jsem za lékařem a ten mi dal antibiotika abych byla schopná fungovat v práci a ve škole. Nemoc a kašel ustupuje, ale nabývá na intenzitě bolesti kloubů, kříže (od malička se hrbín a to u mě není neobvyklé), lopatek, loktů, kolen, zápěstí a pat a kotníků. Den po běhání během tří dnů v práci (barmanka) mi kotníky a nárt natekly a ani přes noc s polštáři pod nimi a namazáním Dolgitem a ani další den nesplaskly. Cítím v nich pulzující bolest. Díky bolesti ostatních kloubů se opírám když vstávám jak kdyby mi bylo sedmdesát...Ale cca do půl hodiny jsem schopná se pomalu rozpohybovat a začít fungovat... Paty bolestivé a trochu kulhám...Dále se u mě od 20ti objevují časté výrony kotníků, záněty ledvin a vaginální mykózy a obtíže...Děkuji za radu jak tomu zabránit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vaše gynekologické problémy je určitě nutné důsledně léčit, s bolestmi kloubů mohou úzce souviset. Ostatní popisované obtíže by zasloužily neodkladně podrobné laboratorní, interní a revmatologické vyšetření, možných příčin je mnoho. S pozdravem MUDr. Karel Jedlička

MUDr. Karel Jedlička
MUDr. Karel Jedlička

Specializace: Revmatologie
Pracoviště: Soukromá interní a revmatologická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Prostata
Články: Prostata
Prostata je součástí...
Homeopatika po porodu: zmírní potíže s kojením, uleví od bolesti
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: