Koleno

Děkuji vám za odpoved, jen bych jeste rada dodala že ze strany revmatologie ktera me nejaky cas testovala na ruzne revmaticke i sytemove onemocneni mi bylo řečeno, že je to problem k leceni nikoli revmatologie ale ortopedie.. leky jako ibalgin, aulin jsem jiz v ramci sveho lečení uzívala a nepatri k tem, ktere by muj stav zlepsoval. Muzete mi prosím jeste rict, jestli by mi dalsi reASK k prohlednutí kolene kterou mi navrhuje muj ortoped nemohla stav jeste zhorsit? nerozumím tomu, jak po takove jednoduche operaci muze noha takhle skoncit krom toho spousta lidi kolem me ji take podstoupila a nikomu nic takoveho nezustalo dekuji

Odpověď odborníka:

Váš stav je třeba opravdu posoudit přímo na místě podle stavu kloubu. S výkonem patrně není třeba spěchat, je třeba při sledování stavu a hodnocení nálezu opakovaně stav kloubu sledovat. Jistě bude tendence ke zlepšování... Nová artroskopie, která jistě bude provedena za těch nejpřísnějších opatření klouzbu uškodit by neměla.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: