Kombinace léků

  • Dotaz od: Jana Žaludová
  • Publikováno: 26.7.2008
  • uLékaře.cz

49 let 2003 karcinom prsu hormonálního původu, operace, chemoterapie, ozařování, Tamoxifen do 2007, Livial v rámci studie-placebo. 2005 ovarioktomie a hysterektomie, nyní zdrava, bez příznaků, pravidelné kontroly v pořádku. Nyní Livial, Aromasin a navíc na psychické potíže Asentra. Dotaz: jedná se o vhodnou kombinaci léků? Za odpověď děkuji.

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x