Kontryhelový čaj

Dobrý den, chtěla bych otěhotnět a všude píší,že je dobré pít kontryhelový čaj. Byla sem na prohlídce a tloušťka děložní sliznice byla jen 2mm. Paní doktorka mě ale uklidnila,že mám 5 dnů po ukončení menstruace a že by se teda měla postupně zvětšovat. Menstuaci mám 5-6 dnů a slabá není. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, paní doktorka má pravdu, sliznice postupně narůstá a s menstruací její část odchází k rkví.pokud chcete těhotnět, čaj můžete,tím nic nezkazíte, ale dodržujte dávkování!!!držte se hesla,nic se nemá přehánět. především doporučuji kyselinu listovou jako prevenci vroz.vad. nervové soustavy.berte ji již před otěhotněním

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: