Kontuze bérce

DOBRY DEN CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT:ASI PŘED MĚSÍCEM JSEM SI zpusobyla kontuzi BÉRCE A TED SE MI OKOLO UDĚLALA VELIKÁ ČERVENÁ OHRANIČENÁ SKVRNA KTERÁ SE STÁLE ZVĚTŠUJE,DOKTOR NA RENTGENU PO URAZE ŘÍKAL ŽE JE TO ZANÍCENÉ AT SI DÁVÁM LEDOVÉ OBKLADY....ALE STÁLE TO BOLÍ A NEVÍM JESTLI TO S TÍM SOUVYSÍ NA TÉ NOZE ZAČLO SVĚDĚNÍ S VYRÁŽKOU KTERÉ MÁM TED SKORO VŠUDE ,PROSÍM PORADTE JETLI MÁM JÍT K LÉKAŘI DĚKUJI GABRIELA.

Odpověď odborníka:

Ano, k lékaři jít musíte, protože po zhmoždění bérce se v místě největšího zhmoždění mohou objevit příznaky pokročilého zánětu, flegmony, což vyžaduje nejen vyšetření a chladné obkaldy, ale zklidnění a antibiotika. Stav musí být lékařsky sledován. Dále v léčbě dle rozvoje těchto změn.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: