Kožní mykóza

Dobrý den, již delší dobu mě trápí kožní mykóza na nohou, jde o puchýřky a nepříjemné svědění. Vždy mi na to zabral přípravek nailexpert, nyní jsem ale v 9tt a tak nevím zda jej mohu používat. Popř. jestli byste mě nenavrhla nějaký jiný vhodný přípravek v těhotenství. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Puchýřky a svědění mohou být jak mykotického původu, tak může jít o dyshidrotický ekzém. V tomto stadiu těhotenství bych nedoporučovala žádnou léčbu. Po 3. měsíci můžete použít např. canesten a podobné krémy, nebo navštivte kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: