Krcni mandle

Dobrý den, mám problém s krčními mandlemi. Jednou za čas mi z krku vypadne hnis. Byl jsem s timto problemem u doktora, ktery rekl ze operace neni nutna. Bral jsem take nekolik mesicu autovakcinu kterou mi doporucil, ale ta mi jak se zda nezabrala. Ze zakroku mam docela obavy, ale nechci, abych mel v budoucnu s mandlemi vetsi potize. Prosim o radu. Diky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hnis opravdu není žádnou problematickou záležitostí (je to výraz, že mandle správně fungují a hnis je vlastně výsledek boje imunitního syst. v mandlích s choroboplodnými zárodky na jejich povrchu), pokud je váš celkový stav organismu vyrovnaný (nemáte třeba potíže s imunitou nebo srdeční vadu), není důvodu odstraňovat mandle. Nevím, v jakém ohledu jste si myslel, že zabere autovakcína, pokud na odstranění hnisu - to je spíše málo pravděpodobné. Proberte všechno ještě jednou se svým lékařem a zvažte všechna pro a proti. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: