Křeče následované průjmem

Dobry den, uz nekolik let trpim na problemy se strevy. Chytnou me nesnesitelne krece a ulevi se mi az po prujmu. Byvalo to kazdy den ted se to zlepsilo nekdy je to jednou za tyden nekdy po dvou dnech je to ruzne. Podstoupila jsem kolonoskopii i vysetreni na alergie na lepek a laktozu. Bohuzel nic nezjistili. Nedavno se mi vytvorili hemeroidy a dnes rano me streva hrozne bolela a pri stolici me palel cely spodek. Uz nevim co mam delat je to opravdu neprijemne. Krece me chytaji i dost neprijemnych situacich.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pálení konečníku může samozřejmě být při vzniklém hemoroidu, to je typické. Horší jsou však vaše průjmovité stolice, četnost velmi malá. S potíži bych se obrátila znova na spádovou gastroenterologickou amb., zda není nutné nutná uvedená vyšetření opakovat. Při vyloučení všech možný příčin průjmu, může Vám být diagnostikován tzv. syndrom dráždivého tračníku, což je poté terapie a její správné nastavení trochu obtížně.

MUDr. Lenka Rychlovská
MUDr. Lenka Rychlovská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Svitavy

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x