Krev v děloze při těhotenství

Dobrý den, v 6tt jsem silně krvácela a šla jsem ten den na gynekologii, kde mi sdělili aktivní těhotenství, ale i krev v děloze. Napsali mi cyclo3forte a utrogestan 2-2-2 a nakázali klidový režim, který dodržuji. Je to mé druhé těhotenství. první bylo úplně bez komplikací. Na dnešní kontrole v 8tt, je v děloze krev stále, i o něco více než před tím. Nekrvácím ani nešpiním, je nějaká šance, že se to má kam vstřebat? Malý jinak krásně prosperuje a odpovídá danému týdnu. I srdíčko krásně tluče. Doktor mě pořád straší, že je tam stále riziko potratu. Existují šance, že se to může vstřebat aniž by došlo ke krvácení? Prý to vypadá na stále na starou krev, která tam je. Nebo co se dělá v případech, když se to ani nevstřebá nebo ani neodteče? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Risiko potratu pochopitelně existuje,pokud plod roste a vyvíjí se normálně snažte se dodržovat klidový režim,krev z dělohy nejde odstranil, pokud krvácení ustane organizuje se a nemusí graviditě předcházet, nejvíce napoví Uz vyšetření v 12 týdnu gravidity. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x