Krev v moči a stolici, léky na hubnutí meridia

Dobrý den, rád bych se zeptal co by mohlo být příčinou. Je to asi pět týdnů co začaly potíže. Jako první se objevila krev v moči - po celém dni jsem se šel poprvé vymočit a moč měla krvavou barvu. Dále se už neobjevila. Po týdnu a pár dnech se ale bohužel objevila krev jinde, a to ve stolici, myslel jsem, zprvu, že mám průjem, ale zjistil jsem, že tomu tak není, že je to krev. Velice jsem se toho zalekl, ale byl víkend a chtěl jsme to nechat na pracovní den, ale do té doby se pak už zase nic neobjevilo, až zase za dva dny se mi zpustila krev z nosu. Proto bych se rád zeptal, co by mohlo být příčinou těchto krvácení? - zda-li by to mohlo vyvolat hubnutí podporované léky Meridia 15mg, beru je asi o týden dříve, než potíže nastali, nebo zda-li by to mohlo být způsobeno tím, že se tělo takto ozvalo v důsledku hubnutí (po lékách jsem neměl chuť jíst a nejdl jsem třeba dva dny - stačila mi sklenice džusu na den a třeba broskev) - a tím třeba tělo nemělo živiny a vitamíny?? tak se takhle zachovalo? - dále mě napadají další možnosti - měchýř - ale proč konečník a nos? - ledviny? - nebolí necítím nic. - žaludek? ano mám problémy, měl bych brát pravidelně Omeprazol - bohužel jsem s prominutím lajdák a nevěnuji se pravidelnému uživání Apo-Ome. (užívám ho kvůli překyselování žaludku a při spánku se mi vrací žaludeční šťávy do jícnu a tvoří se záněty) ale zase si říkám a proč z toho nosu?? - pak třeba sexuální choroba? - a nebo nějaké celkové selhání organismu? - - napadá mě hodně možností - zda-li třeba nemám unavené tělo tou radikální dietou?? (jídelníček jsem už upravil a zatím se žádné další projevy krve v těle neukázaly) nebo zda na to mohl mít vliv, že jsme od páté třídy do puberty tedy asi do osmé deváté třídy užival každý den uměle dodávaný růstový hormon. Prosím poraďte mi - budu moc rád za váš názor - odbornou pomoc jsem vyhledal ráno jdu s močí a na krev, ale stále nemám od nikho ani slovo o tom co všechno by to mohlo být? a výsledky přeci jen asi potrvají. Děkuji mnohokrát pokud jsem něco napsal špatně a nesrozumitelně prosím ozvěte se mi na mail - rád odpovím

Odpověď odborníka:

dobrý den, příčina by mohla být ve špatné srážlivosti krve či v poruše stavby cévní stěny.Doporučovala bych vám navštívit internistu k vyšetření krevní srážlivosti, testu na okultní krvácení apod. příčin by mohlo být vícero, žádná z vámi nabízených mi ale nepřipadá příliš pravděpodobná.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Kam dál
Naposledy čtené: