Krev ve výtoku

Mám problém s krví ve výtoku. Menstruaci mám pravidelnou a toto se dostavilo přesně v den (14.2.), kdy jsem to měla dostat. Objevilo se to jeden den (14.2.), následující tři dny ne a ten třetím (17.2.) jsme se s přítelem milovali a další den do dnes (25. 2.) to mám takové. Nikdy dříve se mi to nestalo. Hormonální antikoncepci neberu, protože mám riziko trombózy a další mutace genů (nevím, jestli to s tím může souviset).

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je krvácení v termínu, je vše v pořádku. tři dny jste nekrvácela, pak začalo zase krvácení, jestli všemu dobře rozumím. Zkusila bych s odstupem cca 4-5 dní těhotenský test, jen pro jistotu, pokud by se podobný problém objevil další cyklus, lze vyhledat gynekologa. Může to být způsobeno stresem, nemocí apod.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Vytok s krvi | Od: Radka | 14.7.2016 14:27
Dobry den.Mam dotaz.Snazime se s manzelem o miminko a zatim se nam nedarilo.Prvni syn byl napoprve.Cyklus mam 25dni, +- 1den.Tento mesic jsme neli 6-ty den cyklu nechraneny styk, 7-my den de mi objevil husty hlenovy vytok(dle meho predovulacni,sel natahnout mezi prsty) a 8-my den vytok s nitkami krve.Normalne jsem mivala ovulaci 12.-13.den.Je mozne,ze se ovulace dostavila hned po MS?Jsem ted dost ve stresu kvuli sousedum.Je mozne si tim ,,rozhazet hormony"? Dekuji za odpoved
reagovat
re:Vytok s krvi | Od: uLékaře | 14.7.2016 14:38
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x