Krvácení mimo ovulaci

Dobrý den,beru první dva týdny ant. Katya. Po ukončení ovulace špiním a mám malý tlak v podbříšku. V příbalovém letáku jsem četla že by mělo být normální špinit ale nevím jestli je normální ten tlak. Je to prosím v pořádku,děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Při užívání hormonální antikoncepce většinou k ovulaci nedochází. Jestliže ale užíváte první blistr antikoncepce, v každém případě se doporučuje pokračovat v užívání přesně podle návodu dále a antikoncepci hodnotit až po 3 měsících užívání.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x