Kvasinková infekce

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem měla kvasinkovou infekci. Nepožívala jsem žádné prášky...pouze jsem dodržovla dietu, hodně pila a zkoušela různé rady. Nyní už se mi zdá výtok v pořádku. Můžu nějak poznat, jestli už je oprvdu vše OK? :) děkuji, Martina.

Odpověď odborníka:

Sama těžko- nejlépe to pozná gynekolog- navíc kvasinková infekce se vrací, zůstává skryta v tzv. latentním stadiu- vždy doporučuji přeléčit- možno sama si koupit v lékárně dnes volně dostupné léky- např. Canesten, Jenamazol apod.

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: