Leky

prominte že se ješte patm ale dostali jsme FLIXOTIDE 50 2KRAT DENNE a BERODUAL nedavam ješte nic nemohu se ohodlat ale chci se zepatat ten flixotide mohu začit davat kdybych se rozhodla i když je zdrava? nebo jen jak pokašlava trošku a ten berodul mohu davat i bez toho flixotide jen jak kašle tak mohu vdechnout bez toho aniž bych nasadila ty kortikoidy a i když si myslimže kašel je v krku ane dole že jen jak lehne v poledne tak kašle jinak v noci ne a přes den občas tak nevim mužu třeba v poleden ten berodual dat vdechnout jen tak aby se ji lip spinakloi když to neni na pruduškach ja nevim jestli jsme se dobře zepatal ale snad ano diky za rady

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinný lék k prevenci a hlavně důsledné léčby astmatu je Flixotide, ten by mělo dítě pravidelně užívat, i když už nemá příznaky, Berodual je pouze na akutní úlevu ři dechových obtížích, ale podstatu onemocnění /chronický zánět v průduškách / neléčí. Opravdu se neobávjete a nasaďte pravidelně léčbu Flixotidem a berodual používejte pouze dle potřeby.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: