Levá uzlina v třísle

Dobrý den, po přeléčení streptokoka na gynekologii se mi po docela krátké době vrátil. Dostala jsem tedy bohužel další antibiotika - V-Penicilin po 8mi hodinách... Dneska ráno po probuzení (2.den užívání) jsem zjistila bolest v levé uzlině v třísle. Může to souviset se streptokokem, nebo antibiotiky? nebo je to ještě něco jiného? Mám docela strach, jsou to asi 5 antibiotika za půl roku, dokonce jsem přemýšlela o vynechání těchto nových. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, uzliny se většinou zvětší v souvislosti se zánětem. Takže zánět někde bude a antibiotika bych nevynechávala. Pokud se nezmenší, navštivte lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: